
“Flower power” makroner
Makroner dekorert med blomster er perfekte for enhver anledning. En bursdagsfest, morsdag, sommerfest, eller bare som en godbit! Vil du legge til enda mer kreativitet? Lag dine egne blomster med Royal Icing, smørkrem eller blomsterpasta, og få makronene dine til å blomstre.

Dette trenger du for å lage “Flower power” makroner:
Ingredienser
- 300 g FunCakes Kakemix Makroner(Glutenfri)
- 125 g FunCakes Smørkrem Mix
- Saracino Lemon Paste
- Fractal FullFill Gelefarge – Orkide Lilla
- Fractal FullFill Gelefarge – Pink
- Fractal FullFill Gelefarge – Levende Grønn
- FunCakes Sukkerdekorasjoner Pastell Blomster Mix
- FunCakes Sukkerdekorasjoner Hvite & Rosa Små Blomster
- 150 g usaltet smør
- 125 ml vann
- 70 g eggehvite
Utstyr
- FunCakes Sprøyteposer 30 cm
- Wilton Blad Tipp #352
- Wilton Open Star Tipp #4B
- Wilton Blomster Tipp #2A
- Decora Silikon Makronmatte – 40 x 30 Cm
Noe du ikke finner? Søk blant produktene våre:
Oppskrift på “Flower power” makroner:
Forbered 300 g FunCakes Makronmix som angitt på pakken. Farg den lilla (eller ønsket farge) med Fractal Fullfill Gelefarge. Ha røren i en sprøytepose med tipp #2A og sprøyt ut små fine makroner på macaronmatten. La de lufttørke i 2 timer. Forvarmet ovn på 140°C (varmluftsovn 130°C) og stek makronene i ca 14-17 minutter. Avkjøl de på matten før du tar dem av.
Tilbered 125 g FunCakes Smørkrem mix som angitt på pakken, smak til med Saracino Lemon Paste (eller en annen smak etter ønske). Farg en liten mengde krem grønn og resten rosa. Ha den rosa kremen i en sprøytepose med tipp #4B og den grønne kremen i en sprøtepose med tipp #352.
Sprøyt den rosa smørkremen på halvparten av makronene og legg en anen halvdel på toppen i en liten vinkel. Sett makronene i kjøleskapet over natten. Dette vil gi tid til fuktigheten fra kremen til å trekke seg inn i skjellene og gi dem den “klebrige” biten som definerer en god makron.
Pynt makronene med sukkerblomster og sprøyt små blader mellom de.
Ikke glem å dele kreasjonen din: #caketime.no

Original oppskrift fra @Funcakes