Påske brownie
Brownie med smørkrem virker kanskje ikke som den mest åpenbare kombinasjonen, men den er veldig smakfull. Kombinasjonen gjør denne deilige brownien enda mer fudgy, og sammen med påskeeggene er den den perfekte blikkfangeren under påskebrunsjen.
Dette trenger du for å lage Påske brownie:
Ingredienser
- 360 g FunCakes Brownie Mix
- 100 g FunCakes Smørkrem Mix
- Fractal FullFill Gelefarge – Sitrongul
- 30 g Callebaut Mørk Sjokolade
- 175 ml vann
- 165 g usaltet smør
- 2 egg (ca. 100 g)
- Eggelikør
- Små Påskeegg
Utstyr
Noe du ikke finner? Søk blant produktene våre:
Oppskrift på Påske brownie:
Forvarm ovnen til 175°C (varmluftsovn 160°C).
Tilbered 360 gram FunCakes Brownie Mix som angitt på pakken. Spray bakeformen med releasespray og dekk med bakepapir. Stek brownien i ca. 40 minutter. La brownien avkjøle helt på en kjølerist.
Tilbered 100 gram FunCakes Smørkrem Mix som angitt på pakken og tilsett eggelikør etter smak. Farg smørkremen med gul gelfarge. Legg et lag med smørkrem på brownien og pynt med påskeegg.
Smelt 30 gram sjokolade melts ved maksimal effekt (± 800 W) i mikrobølgeovnen. For å fordele temperaturen jevnt, ta ut sjokoladen hvert 15. – 20. sekund og rør godt. Stopp oppvarmingen når sjokoladen er nesten helt smeltet (små sjokoladebiter kan fortsatt sees). Fortsett å røre til sjokoladen er oppløst. Fyll en sprøytepose med den smeltede sjokoladen. Skjær av tuppen av sprøyteposen og fordel sjokoladen over brownien i sikksakkbevegelse.
Ikke glem å dele kreasjonen din: #caketime.no
Original oppskrift fra @Funcakes