Levering

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag, hvis ellers så tar vi kontakt med deg per e-mail eller telefon fortest mulig. Varene blir sendt med Posten, Bring. Normal leveringstid er 1-5 dager.  Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Vi forbeholder oss retten til å sende små sendinger under 2 kg som brevsending uten sporing.

 Vi tilbyr muligheten av henting av varene på vårt lager i Larkollen. Ønsker du å benytte dette vennligst ta kontakt med oss fortest mulig etter at bestillingen din er registrert for å avtale hentetidspunkt.  Merk at vi har verken faste åpningstider eller besøksadresse. Henting av varene er fraktfritt.

Betaling

Cake Time AS tilbyr følgende betalingsmåter:

– Bankkort 
– Klarna
– Vipps

– Forskuddsbetaling til konto (Alle ordre må forhåndsbetales. Betalingsfrist ved bankoverføring er 14 dager fra bestillingsdato.)

Navn.: Cake Time AS
Kontonr.: 1503.80.66258
Vipps: Cake Time AS (#70205)

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .